Timmerman neemt activiteiten Case IH / Steyr dealer Technea, België over

Geplaatst op: 10-11-2023

Timmerman neemt activiteiten Case IH / Steyr dealer Technea over

Op 10 november a.s. draagt Case IH / Steyr dealer Technea uit Tienen in België alle verkoop- en werkplaatsactiviteiten over aan Timmerman BV. Hiermee wordt de continuïteit van het bedrijf, opgericht door de familie Avermaete, gewaarborgd. De overname past binnen de strategie van Timmerman BV om het verkoop- en servicenetwerk rondom haar bestaande portfolio verder uit te bouwen.

Strategische overname
Om klanten in de toekomst goed te blijven bedienen, is een slagvaardige organisatie nodig. In een markt die altijd in beweging is, moeten medewerkers, equipment en kennis op het allerhoogste niveau functioneren. De sterke punten zoals vakkundige en snelle service, laagdrempelig en persoonlijk contact gecombineerd met een vestiging als onderdeel van een grotere organisatie maakt dat we de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien. De overdracht van Technea betekent uitbreiding met een 8e vestiging voor Timmerman BV.

Overdracht
Gedurende de afgelopen jaren heeft Technea een respectabele naam in de regio opgebouwd. De prettige en servicegerichte manier van werken van Technea past bij Timmerman als familiebedrijf. Dit gevoel willen we blijvend vasthouden en uitbouwen. Wij hebben er vertrouwen in dat ons dat samen met alle overgenomen medewerkers van Technea gaat lukken. Technea gaat verder onder de naam Timmerman BV. De door Technea gevoerde merken zoals Case IH, Steyr en Horsch sluiten aan op het bestaande productassortiment van Timmerman BV.

We bedanken de familie Avermaete voor de zeer plezierige samenwerking en in de wetenschap dat er een succesvol bedrijf wordt overgedragen streven wij er als Timmerman naar om dit succes gezamenlijk verder te laten groeien.

Timmerman
De passie voor mechanisatie en innovatie in de landbouw en grondverzet zit al meer dan 130 jaar in ons familiebedrijf. Sinds 1889 hebben we gebouwd aan onze ervaring en kennis, en vandaag de dag zijn we een toonaangevend en betrouwbaar bedrijf dat bekendstaat om deskundigheid en toewijding. Dit doen wij nu met 95 medewerkers en 8 vestigingen. Of het nu gaat om de aanschaf van nieuwe of gebruikte machines, het vinden van de juiste onderdelen, onderhoud van uw machine of het streven naar de nieuwste technologische innovaties, bij Timmerman bent u aan het juiste adres.

_Overname-Technea-website-afbeelding.png