Timmerman is open en neemt maatregelen

Geplaatst op: 20-03-2020

Timmerman is open en neemt maatregelen
Timmerman neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en uw bezoek aan onze vestigingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Graag informeren wij u hierover.

Wij volgen het RIVM
Onze hele organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met onze klanten 1,5 meter afstand bewaren. In al onze vestigingen is extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. 

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.

Wij zijn goed bereikbaar
We zijn op verschillende manieren bereikbaar. Onze verkopers zijn online bereikbaar en willen u met plezier helpen bij vragen over een nieuwe en gebruikte machine. Dit kan op verschillende manieren; telefonisch, via onze website, maar ook via e-mail of WhatsApp.

Ook voor reparatie & onderhoud
Onze werkplaatsen en magazijnen zijn tijdens deze periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om de reparatie en het onderhoud aan uw machine uit te voeren. Toch willen wij u vragen om voor werkplaats- en magazijnbezoek eerst telefonisch met ons contact op te nemen.

 

Ook in deze onzekere tijden kunt u op ons rekenen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen u informeren waar de situatie wijzigt.

Uw Timmerman Team

 

Timmerman neem maatregelen_2i.png