Timmerman BV neemt de landbouwactiviteiten van LMB Kooiker over

Geplaatst op: 18-02-2022

Het is ons een genoegen u op de hoogte te stellen dat Timmerman BV per 1 april 2022 de landbouwactiviteiten overneemt van LMB Kooiker te Rouveen.

Deze overname past in de strategie van Timmerman: Om klanten in de toekomst goed te blijven bedienen, in een markt die continue beweegt, is een slagvaardige organisatie nodig en moeten medewerkers met specialistische kennis en equipment op hoog niveau goed functioneren.

De sterke punten zoals vakkundige en snelle service, laagdrempelig en persoonlijk contact gecombineerd met deze nieuwe vestiging als onderdeel van een grote organisatie maakt dat we de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien.

Gedurende decennia heeft LMB Kooiker een respectabele naam in de regio opgebouwd. De prettige en servicegerichte manier van werken van LMB Kooiker past bij Timmerman als familiebedrijf. De door LMB Kooiker gevoerde merken zoals Case IH / Steyr en Strautmann sluiten perfect aan op het productassortiment van Timmerman. De vestiging van LMB Kooiker wordt geïntegreerd binnen de Timmerman organisatie en gaat verder als Timmerman Rouveen.

We bedanken de familie Kooiker voor de zeer plezierige samenwerking en in de wetenschap dat er een succesvol bedrijf wordt overgedragen streven wij er als Timmerman naar samen met alle overgenomen medewerkers u als klant tenminste op hetzelfde niveau van dienst te zijn als voorheen.

 

_Timmerman-BV-neemt-de-landbouwactiviteiten-van-LMB-Kooiker-over.jpg